Tochitura ardelenesca
Carnea se spala si <a href="http://www.cigaretteswholesaleonline.com/g-b-c-95"><strong>newport cigarettes coupons</strong></a> se taie in bucati. Se pune intr-o cratita cu ulei,se adauga sare,piper si cimbru si se lasa sa fiarba pentru inceput in sucul ei pe urma cand scade sosul se prajeste. La jumatatea timpului de fierbere se pun si carnatii taiati rondelute si usturoiul pisat. Cand carnea este fiarta foarte bine se lasa pentru cateva minute <a href="http://www.office2010-discount.com/"><strong>ms office 2007</strong></a> sa se prajeasca(sa avem grija sa nu se arda). Se adauga pasta de ardei si se mai fierbe 3-4 minute.Se amai adauga sare si piper daca este nevoie. Se opreste focul si se pun cele doua linguri cu varf de smantana grasa. Se serveste tochitura obligatoriu cu mamaliguta, daca vrei cu ochi de ou dar neaparat cu muraturi. Deasupra se rade cascaval. Citeste cele mai proaspete retete direct de pe telefonul tau mobil : m.bucataras.ro <a href="http://www.cigaretteswholesaleonline.com/sobranie-c-103"><strong>Sobranie cigarettes</strong></a>
|