View Single Post
Old 03-16-2011, 02:45 PM   #3
Wamtepsheassy
Private

Wamtepsheassy is on a distinguished road
Default ###### ogłoszenia

Juz darmowy ###### masa razy zdarzaly sie w moim zyciu pozycje absolutnie przypadkowe. Tak bylo oraz i z moja wycieczka do Berlina.
We wtorek, jak zazwyczaj poszlam na cwiczenia. Po basenie, juz w szatni majaca nieopodal mnie swoja szafke Agnieszka zawiadomila mnie, ze w czwartek, 16 marca, jej nie bedzie, bo jedzie do Berlina. Na zasada postepowania Berlin wyostrzyl mi sie sluch i dyskretnie zapytalam, co to za szansa. Rzekla, ze w tej chwili w Berlinie seks filmiki odbywaja sie rozlicznego rodzaju przedsiewziec zalecajace Polske i ona tam dopiero co jedzie na cztery dni, od czwartku do niedzieli. Zauwazajac moje wola, zapytala, dlaczego tak sie tym interesuje. Wyklarowalam, ze mam w Berlinie swojego niegodziwego znajomego, dawno juz u niego nie bylam, bo jakos sie nie skladalo, a chetnie bym go odwiedzila. I na tym nasza rozmowa sie skonczyla. Ala ja jednakowoz wiedzialam, ze w Berlinie mieszkal Peter, ktory darmowy seks mial niezla stajnie Stepowych koni. Juz mialam probke ich mozliwosci, wiec kiedy scierwo haslo Berlin od razu nabralam ochoty na kilka dobrych, mocnych strzalow.
Wamtepsheassy is offline   Reply With Quote

Sponsored Links