Juz
darmowy ###### masa razy zdarzaly sie w moim zyciu pozycje absolutnie przypadkowe. Tak bylo oraz i z moja wycieczka do Berlina.
We wtorek, jak zazwyczaj poszlam na cwiczenia. Po basenie, juz w szatni majaca nieopodal mnie swoja szafke Agnieszka zawiadomila mnie, ze w czwartek, 16 marca, jej nie bedzie, bo jedzie do Berlina. Na zasada postepowania Berlin wyostrzyl mi sie sluch i dyskretnie zapytalam, co to za szansa. Rzekla, ze w tej chwili w Berlinie
seks filmiki odbywaja sie rozlicznego rodzaju przedsiewziec zalecajace Polske i ona tam dopiero co jedzie na cztery dni, od czwartku do niedzieli. Zauwazajac moje wola, zapytala, dlaczego tak sie tym interesuje. Wyklarowalam, ze mam w Berlinie swojego niegodziwego znajomego, dawno juz u niego nie bylam, bo jakos sie nie skladalo, a chetnie bym go odwiedzila. I na tym nasza rozmowa sie skonczyla. Ala ja jednakowoz wiedzialam, ze w Berlinie mieszkal Peter, ktory
darmowy seks mial niezla stajnie Stepowych koni. Juz mialam probke ich mozliwosci, wiec kiedy scierwo haslo Berlin od razu nabralam ochoty na kilka dobrych, mocnych strzalow.