W pewnym momencie przyparl
seks filmiki mnie do posadzki i przywarl do mnie na pelnym gazie wlasnym konkretem. Bylam zaklopotana i mialam ochote go odepchnac, niemniej jednak jednakze cos mi nie pozwalalo, jakas wyzsza sila wrecz mnie pchala ku niemu. Nagle polozyl sie obok mnie i zaczal mnie calowac, zdejmujac ze mnie ubranie. Obsypywal moje cialo pocalunkami. Byly to delikatne, subtelne musniecia polaczone z wedrujacym slotnym jezyczkiem i muskaniem ust, innym razem mocne i namietne zachlanne pocalunki. Jego dlonie powedrowaly na moje piersi. Czule je piescil i ugniatal. Jezykiem krazyl po brzuchu, zmierzal w kierunku mojego najczulszego punktu. Coraz z wiekszym natezeniem pozbywalismy sie ubran, az zostalimy bez niczego.
seks filmiki Plomnienie naswietlaly nasze ciala i cieplo jakie dawaly jego dlonie i zapach jego ciala to bylo cos niepowtarzalnego. Cos co doprowadzalo mnie na granice swiadomosci..... Piescil wlasciwie kazdy zakatek mego ciala..... jak motyl ktory zbiera nektar z kwiatow. Nagle rozchylil moje nogi i pozwolil swojemu jezyczkowi, zaglebic sie w moja pizde. Poddalam sie calkowicie, czulam ze fale goraca zalewaly mnie.... czulam jak jego dlonie bladza po moich udach. Nastepnie z przerwami podchodzil do gory, calowal moj brzuch, zataczal kolka, lekko zgajac i podgryzajac zebiskami wedrowal do samej szyi, calowal i lizal ramiona schodzac w dol i ponownie do gory, na przeksztalcenie tanczyl jezyczkiem po moim ciele. Gdy jego pieszczoty znalazly final popatrzyl w
seks filmiki moje galy - zobaczylam w nich pragnienie i zarazem pozadanie...... cos szalonego i nieokielznanego niczym dzikie zwierze szykujace sie do ataku. Patrzac w oczy ogarnal mnie. Wyniuchalam nagle zar jego dotyku. Jedna reka podniosl mnie i nasunal mnie na swoj odrazajacy pal.